onsdag, januari 26, 2011

Innelek

Jag och Loppan tog oss en promenad idag och mötte upp stortjejerna från skolan. Det var så fint och soligt men det kändes riktigt kyligt. Tänkte fota lite men det blev inte många bilder förutom på Loppis. Fingrarna höll rent på att trilla av..





När vi äntligen kom in i värmen där hemma igen ordnade N & M med picknick i vardagsrummet för en lycklig Loppa. Hon är inne i en "picknickperiod" just nu. Släpar på filtar och korgar med lekmat hela tiden.. Så när det blir på riktigt är hon mer än nöjd. Hon har sån tur som har så fina storasystrar. Ordnar och grejar det dom vet att hon tycker är allra roligast. Efter en väl utförd picknick efter konstens alla regler var det nån som kom på att en koja hade ju varit kul. Sagt och gjort, så nu har vi en koja här i vardagsrummet. Att riva den för att det var läggdags var inte på tal. Det skulle visst lekas vidare i morgon. Kom just på att jag ska kolla upp vars vi har alla lektält. Det måste ju inte vara sommar för att man ska ha roligt i dom. Tror vi ska överraska stortjejerna med en liten tältstad tills dom kommer hem från skolan i morgon.
Ikväll har jag och Ninis sett en riktigt bra-hemsk film, "Sebbe". En sån där film som man får ont i halsen och tåriga ögon av. Se den om ni vill bli riktigt omruskade..



God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar