lördag, februari 19, 2011

Ungefär som alla andra


Nu är det dags för fredagsfilm hos familjen Hedberg/Sandgren. Det blir "Dinner for schmucks". Har hört att den ska vara rolig.
Annars har inget speciellt ovanligt hänt här idag. Jobb i studion och städning. Har bara varit utanför dörren med soporna idag. Längar ut men hatar att frysa. Men i morgon får det nog bli en liten promenad hur kallt det än är. Bara det att värsta hostanfallen kommer direkt man drar ner lite polarluft i lungorna.
Ikväll somnade Loppan redan före sju så vi får väl se hur tidig morgon det blir. Hon hostade ganska mycket innan hon somnade. Tittade på mig med trötta lite synd-om-ögon "Åh, vi är så sjuka du och jag mamma!". Sötaste lilla människa.
På kvällskvisten fick vi besök av Mor å L-H. Dom hade med sig en massa frukt för att vi skulle få oss en rejäl vitamindos och förhoppningsvis pigga på oss. Alltid mysigt att ha dom här.
Tjejerna tog sig en sväng till konsum för godisinköp tidigare ikväll, så nu sitter vi här och är onyttiga i soffan. Ungefär som större delen av Sweden. Nä nu börjar filmen.. Ha en härlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar