söndag, april 17, 2011

Äggmålning

Idag har vi haft en äkta slappardag. Vi har lufsat runt i mjukisdress och tagit det lugnt. Vad passar bättre en sån dag än lite äggmålning. Har alltid funderat vars man ska göra av äggen sen. Dom är ju alldeles för stora för att hänga i påskriset. Kom på den briljanta iden att dra loss ett gäng värmeljus ur sina koppar så att dom kan stå och vara snygga någonstans. Vi har två tavellister i köket och på en av dom passade det ju utmärkt.
Lilla N tyckte vi skulle piffa till dom lite extra med dun, blev en fin färgklick i köket.

Det blev ju plötsligt en massa ägg att göra nåt av så Håkan gjorde en sockerkaka. Han, N och Loppan är just nu på Konsum för att handla lite grejer för att förvandla sockerkakan till en tårta. Dom skulle även kika om det fanns någon bra film inne så vi slipper Körslaget.

Hoppas ni har en riktigt mysig lördagkväll med filt i soffan, en rejäl godisskål på bordet, vinade vindar runt husknuten och kanske en brasa i kaminen.

2 kommentarer:

  1. annchristine16/4/11 21:31

    Du och din kreativa familj har alltid så roliga och framförallt färgrika arrangemang . Man blir så inspirerad och man vill bara starta att måla direkt. Bra tips att ställa äggen i värmeljusbehållaren.

    SvaraRadera
  2. Kul om vi kan sprida lite inspiration med våra små pyssel =)
    Glad påsk på dig Ac!!

    SvaraRadera