måndag, september 19, 2011

En bästhelg!

Finaste Sandra
Igår morse hängde vi med Håkan (som skulle på kurs) till Luleå jag och småtjejerna. Vi shoppade lös under dagen och kl. 16 tog vi bussen till Boden där vi blev upphämtade av syster Sandras Daniel. Med en väldigt trött liten Loppa och en del shoppingpåsar åkte vi till Lillavan där världens bästa Sandra och syskonbarnen väntade på oss. Vi fick en smaskig tacomiddag. Kvällen bjöd på prat, lek och härligt häng i soffan. Vi åt också världens godaste hallon/kesella/marängtårta och kladdkakatosca, den tjejen kan baka hon.. =P mmm. Förutom det hann vi även få i oss chips och godis.. 
Sen fick jag ett paket också =) Inte fyller jag år eller nåt heller. Jag blev såå glad! I det silvriga paketet fanns en ljuvlig och rosa "Pussklocka". Det är så underbart med systrar, tänk att dom alltid vet precis vad man tycker om.






Dagen idag har också varit väldigt härlig, den började med värsta godaste hotellfrullen med bla. hembakat "Leilabröd". Jepp, hon kan baka =)
På eftermiddagen kom Håkan och hämtade upp oss och vi packade ihop oss och åkte hem.
Väl hemma blev det pizza från "Tre kronor", tvätt, bad och fix för morgondagen. Nu lite tv innan sängen. Hoppas ni också haft en bra helg! 






  





1 kommentar:

  1. Vilken fin bild på Sandra och en sån söt klocka! :)

    SvaraRadera